Ozadje

Kakšno vlogo ima lahko Rock Drill pri gradnji predorov?

2023-08-11 09:27

Vrtalnik za skalose uporablja predvsem za vrtanje kamnin pri gradnji predorov. Preko visokohitrostne vrtljive vrtalne glave drobi gramoz na skalni površini, da doseže drobljenje in izkop kamnine. Svedre za skalo je mogoče prilagoditi različnim vrstam kamnin, vključno s trdimi kamninami, mehkimi kamninami in betonom.


Vrtalnik za skaloproizvaja veliko količino gramoza in odpadkov med vrtanjem kamnin. Da bi zagotovili nemoten napredek pri vrtanju kamnin, so vrtalniki za skale običajno opremljeni s sistemom za odvajanje žlindre, ki lahko pravočasno izprazni ustvarjeni gramoz in odrezke iz predora, da ohrani površino vrtanja v skalo čisto.


Vrtalnik za skalolahko izvaja tudi podporna dela pri vrtanju kamnin. Vrtalni stroji za skale so običajno opremljeni s podpornimi napravami, ki jih je mogoče uporabiti za izvajanje podpornih ukrepov, kot so brizgani beton, namestitev zapahov in namestitev jeklene mreže med vrtanjem skale za izboljšanje stabilnosti in varnosti predora.


Vrtalnik za skalose lahko uporablja tudi za polnjenje predorov po končanem vrtanju kamnin. Vrtalnik za skale lahko transportira polnilne materiale, kot sta beton in malta, na površino za vrtanje skal za postopke polnjenja in s tem dokonča gradnjo predora.


V besedi,Vrtalnik za skaloima vlogo pri več vidikih, kot so vrtanje kamnin, izpust žlindre, podpora in polnjenje pri gradnji predorov, in je nepogrešljiva in pomembna oprema pri gradnji predorov.


Rock Drill

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required